Vaša vizija

naša preciznost

Naše usluge

3D usluge

Kada govorimo o 3D uslugama najčešće se misli na 3D printanje koje se može odnositi na printanje plastike ili metala. SAOS nudi izrazito precizna, brza i kvalitetna rješenja uz korištenje uređaja STRATASYS F900 za printanje plastike i EOS M 290 za printanje metala.

Elektrolitičko označavanje

Elektrolitičko označavanje temelji se na postupku elektrokemijskog označavanja (tzv. elektrokemijsko označavanje metala), u kojem se tekst ili slika trajno prenose na proizvod koji provodi struju uz pomoću matrice za potpisivanje te djelovanjem elektrolita i struje.

Inkjet označavanje

Ink-jet prijenosni sustavi za označavanje koriste se pri proizvodnji, odnosno označavanju malih i srednjih serija proizvodnje. SAOS u svojoj ponudi ima mobilne sustave koji nisu skupi, njihov trošak je idealan za manja i srednja poduzeća koja imaju potrebu …

Naša vizija

Naša vizija je ponuditi vam kvalitetno i precizno rješenje za sve vaše upite. Naša tehnologija i laserski sustavi koje koristimo pružaju vrhunsku kvalitetu laserskog graviranja, laserskog označavanja te raznih drugih tehnika obrade metala uz zaštitu materijala.

SAOS tim je tim profesionalaca s internacionalnim i kozmopolitskim pristupom koji od 2002. godine iskustvo stječe u sektoru označavanja diljem Europe i šire. Svojom stručnošću možemo povećati vrijednost vašeg proizvoda i učiniti ga jedinstvenim na tržištu te vam ponuditi adekvatno rješenje za svaki upit. 

Ponosimo se mnoštvom zadovoljnih klijenata iz različitih industrija: prehrambene i neprehrambene, medicinske, pa sve do automobilske, u kojima nas korisnici naših proizvoda i/ili usluga prepoznaju kao pouzdanog partnera.

Kako do nas:

Sjedište:
Pleš, Bednja, 42253, Hrvatska
Ured:
Trsje 13, 10000 Zagreb, Hrvatska
E-mail:
office@saos.hr
Telefon:
+385 98 944 3994

Kontaktiraj nas